Consult channeling

Tijdens een consult met Channelen stem ik me af op verschillende energieën, zoals Gidsen, Engelen of Opgestegen Meesters. Er wordt dus contact gelegd met het Universum. Vanuit het Universum zullen boodschappen doorgegeven worden, mijn eigen denken wordt dan opzij gezet. Duur  consult 1,5 uur.

Intuïtieve behandeling

Na een intake en energetisch aanvoelen van mij, zult u een behandeling krijgen die op dat moment het meeste voor u zal brengen. Deze behandeling kan zijn een chakra behandeling, kleur-en klanktherapie, aura-healing/massage,  sjamanistische rituelen, massage en nog veel meer mogelijkheden.

Iedere behandeling is uniek en op u gericht.

Tekening+gedicht

Geleid vanuit de spirituele wereld zal ik een unieke tekening maken en u krijgt er een boodschap bij in dichtvorm.

Foto reading

U reikt mij een foto aan van een dierbare/geliefde, ik zal dan voor u boodschappen doorgeven met tips en advies voor diegene op de foto, of als het om een overledene gaat, wellicht een bericht van gene zijde. (let wel! foto's van kinderen <18 jaar worden bij hoge uitzondering gelezen).

Kaartlegging

Diverse mogelijkheden van kaartlegging. Dagkaart, weekkaart of uitgebreide kaartlegging (verleden-heden-toekomst). Van diverse orakelkaarten, chakrakaarten, natuurkaarten ed. Ook is er de mogelijkheid dat we voor de kaartlegging mijn eigen gemaakt kaartset te gebruiken.

Groeps-reading

Een gezellige avond met uw vriendinnen/vrienden.

In groepsverband (max. 8 personen) zal ik dan aan de hand van foto's, voorwerpen of bloemen boodschappen doorgeven van een overledene, Gids of Engel. Iedereen krijgt een boodschap. Bij u thuis of op locatie (Blerick).

Meditatie

Leren mediteren in een veilige omgeving d.m.v. privé-sessies of in kleine groep, leer ik u de diverse vormen van mediteren. Bij iedere meditatie leer ik u ook om te aarden. Duur 1 uur.

Huis zuivering

Organisatie workshops/ weekenden


Vraag gerust, zonder enige verplichting, om informatie en de eventuele kosten via het contactformulier.